Žanina polnovredna rastlinska kuhinja

Enostavni recepti na priročnih karticah po katerih boste dejansko kuhali.

Pomembno obvestilo: Kuharica je razprodana! Trenutno je na voljo samo še v Angleškem jeziku.

Si želiš, da bi kuharica bila še kdaj na voljo? Klikni na spodnjo povezavo.

Time is running out.
Order now to get it before the holidays!

Use coupon GIFT22 for free shipping.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Želiš si kuhati zdrave obroke, ampak

Brez skrbi. Zdravo kosilo lahko narediš v 35 minutah z manj kot 10 sestavinami. Najboljša stvar pa je – tudi tvojemu partnerju bo fino.

50 idej za kosilo

Da nikoli več ne tuhtaš "Kaj bo danes za kosilo?"

Enostavne sestavine

Kosila za manj kot
2€‎ na osebo.

Hitra priprava

Povprečen čas priprave je le 35 minut.

Recepti na karticah

Ker knjige niso bile narejene za kuhanje.

Kako se takšna kuharica uporabi?

*Opcijski korak: Stisni eno fotko in mi jo pošlji, ali pa mi samo napiši, kaj si ustvarila. Veselim se tvojega sporočila! 🙂

Kaj pa drugi pravijo?

Kuharico uporablja že več kot 3000 ljudi! Tukaj je nekaj mnenj.

Všeč mi je, ker so obroki sestavljeni tako, da se res naješ, noro okusni so in recepti so všeč tudi mojemu dragemu (ki je bil pred kuharico strasten mesojedec).
Mateja
Maj gad Žana, res karkol nardim je noro dobr! Res nisem marala tofuja, ker ga nikoli nisem znala pripravit. Zdaj se moram pa zadržati, da ga ne pojem še preden gre v pečico. Pa koromač! Moja nova najljubša zelenjava, haha! Pa najbolj mi je všeč, ker res ni veliko packanja, pa vse je tako hitro pripravljeno.. V glavnem, TOP of the TOP!
Kristina
Tvoja knjiga je bila najboljša investicija tega leta! Leto 2020 je zaradi tebe boljše in skoraj vsak da je za kosilo eden od tvojih receptov. Hvala, da si mi izboljšala prehrano!
Ursa

Kuharica, ki te bo navdušila za kuhanje

Verjetno si že kupila kakšno kuharico, pa je obležala na polici, ker nisi imela sestavin ali volje za kuhanje. Rada bi jedla bolj zdravo, ampak kaj če sploh ne bo dobro? Ne želiš zapravljati časa za kuhanje, če je tisto kar že poznaš narejeno tako hitro. Tvoja pomisleki so na mestu. Kuharica na karticah je zasnovana tako, da te bo navdušila nad kuhanjem, recepti pa so tako preprosti, da bodo postali del tvojega vsakdana. 

O avtorici

Kuharica je plod večletnega dela Žane Hrastovšek, ki si je s pomočjo prehrane povrnila zdravje, izgubila odvečno telesno težo in si priborila novo priložnost za brezskrbno življenje polno energije.

Recepti so življenjski, prav takšni, kot jih Žana pripravlja vsak dan. Žana je v želji po zdravju odkrila rastlinsko prehrano, se o njej izobraževala in raziskovala leta in leta. Svoje izobraževanje je dopolnila tudi s certifikatom s področja polnovredne rastlinske prehrane priznanega centra za nutricionistične študije, katerega ustanovitelj je T. Colin Campbell.

Kuharica je zbirka receptov v obliki priročnih kartic za kuhanje, ki pridejo skupaj z ročno izdelanim lesenim stojalom. To je kuharica namenjena za kuhanje in ne za nabiranje prahu! Priročne kartice lahko tudi vzamete s seboj v trgovino, ali posodite prijatelju. Vsak recept vsebuje seznam in fotografijo sestavin, informativne hranilne vrednosti, nazorno opisane korake s fotografijami in fotografijo končne jedi.

V dodatnih karticah so predstavljene vse posebne sestavine, posoda in kuhinjski pripomočki ter navodila za merjenje sestavin, ki vam bodo omogočila hitro in enostavno merjenje s skodelicami in žlicami, ki jih že imate doma. Kuharica uporablja enostavne sestavine in pripomočke, ki jih najverjetneje že poznate.

Kuharica vsebuje tudi odgovore na najbolj pogosta vprašanja o polnovredni rastlinski prehrani in osebno zgodbo Žane Hrastovšek. Vsaka kartica nosi recept za uravnotežen obrok, ki pa je sestavljen iz večih manjših receptov. Recepti so tako sestavljeni iz več kot 100 manjših receptov, ki jih lahko poljubno kombinirate in ustvarite svoje nove najljubše jedi.

Še vedno nisi prepričan/a?

Naj ti pokažem nekaj jedi, ki jih boš lahko naredila.

Povečaj fotke, da vidiš od blizu. 😍 
In ne pozabi: povprečen čas priprave teh čudovitih jedi je le 35 minut
cena pa manj kot 2€‎ na osebo.

Tukaj je seznam vseh receptov:

Več kot samo recepti

Kuharica z več kot 50 recepti za celovite obroke te bo naučila

To ni samo kuharica, je priročnik za boljše življenje.